Egebonbon olarak eczaneler için karşılama şekeri tasarladık.

Böylece geçmiş olsun temennili şekerlerinizi

değerli müşterilerinize en iyi şekilde sunabileceksiniz…

Satın almak için lütfen görsel üzerine tıklayınız.


 

Eczaneler İçin Karşılama Şekeri

Misafirini ağırlarken ona ikramda bulunmak bir Türk geleneğimizdir. Hangi sektörde olursak olalım; ikram, genlerimizden bize geçen ağırlama kültürümüzün olmazsa olmazıdır. Çünkü kendi mekanımızda karşıladığımız insanları her türlü memnun etmek isteriz.

Bundan yola çıkarak Egebonbon olarak, siz değerli eczanelerimiz için; size şifa için gelen hastalarınızı karşılarken onları rahatlatacak çok tatlı bir ikram hazırladık. Kolay ve işlevsel bir sunum gerçekleştirebilmeniz için de gerekli olan her şeyi düşündük. Yapmanız gerek tek şey, kutulu geçmiş olsun şekerlerimizi almak ve eczanenizin en tatlı köşesine koymak.

“Geçmiş olsun” ve “Sağlıklı Günler Dileriz” temennili eczanelere özel hazırlanan şekerlerimiz, doğal akide şekerinden üretilmektedir.

Akide şekeri geleneksel Türk şekerimizdir. Geçmişi 16. yüzyıla kadar uzanmaktadır. Şeker ve meyvenin, özel hazırlanmış bakır kaplar içinde yavaşça ve saatler boyunca kaynatılarak karıştırılmasıyla elde ettiğimiz akide şekerlerimizin benzersiz bir lezzeti vardır. Şekerlerimiz geçtiği işlemden dolayı kesinlikle bakteri barındırmamaktadır.

Eczaneler için karşılama şekeri için farklı ve birbirinden lezzetli çeşitlerimizi değerlendirebilirsiniz. Karışık meyveli şekerlerimiz portakallı, ahududulu, çilekli, limonlu, elmalı, böğürtlenli olabileceği gibi; ağız kokusunu önleyen ve mideye destek veren mentollü ve karanfilli seçenekleriyle de hazırlanabilmektedir.

Bir yıl gibi uzun raf ömrü olan şekerlerimiz, doğru saklandığında iki yıl rahatlıkla bozulmadan korunabilmektedir. Bu anlamda kalitemizden ödün vermeyen bir yol izlemekteyiz.

Eczaneler için karşılama şekeri siparişi vermek için lütfen hemen bizimle iletişime geçiniz.

Egebonbon